Alwan Color

Tryk med 20 % mindre farve

Inksaving er udtryk for en teknologi, som gør det muligt at lave tryksager, som visuelt fremtræder helt identisk med den traditionelle tryksag, men som er fremstillet med anvendelse af gennemsnitligt 20 % mindre trykfarve.

Mange fordele ved inksaving

Det er ganske åbenlyst, at det er forbundet med en lang række fordele, hvis man kan trykke den samme tryksag med anvendelse af så meget mindre farve.

Først og fremmest er anvendelsen af 20 % mindre trykfarve godt for trykkeriets økonomi men samtidig også for miljøet. Køber man eksempelvis trykfarver for 600.000 kr om året, så er besparelsen altså på 10.000 kr om måneden.

Hertil skal så lægges de mange andre fordele. Mindre farve betyder også mindre risiko for afsmitning og hurtigere tørretid, hvilket igen kan betyde hurtigere efterbehandling.

Noget af hemmeligheden er, at en stor del af farverne cyan, magenta og gul erstattes af sort. Dette har samtidig den fordel, at det bliver meget lettere at opnå en god gråbalance. Det giver både pænere resultat og gør indkøringen hurtigere.

Sammen med Alwan Color Hubs unikke funktion som farve-server mindskes risikoen for problematiske tryksager, som i den sidste ende kan resultere i omkostningsfulde omtryk.

Det kræver ikke den store revisor-uddannelse at regne ud, at inksaving hurtigt kan gå hen og blive en rigtig god forretning for trykkeriet.

Spar det samme, som du betaler

Hos KOMPETENCE føler vi os så overbeviste om dette, at vi nu i samarbejde med Alwan Color Expertise tilbyder en helt speciel  betalingsordning.

Man kan vælge at betale sin Alwan Color Hub over 6 eller 12 måneder. Det er der muligvis ikke noget revolutionerende i, men det helt særlige er, at vi tilbyder at man kan stoppe engagementet ved udgangen af måneden på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af betalingsperioden.

Altså betaler man blot månedlige afdrag, mens man samtidig sparer et tilsvarende beløb og således kræver det slet ikke ekstra ledig kapital at komme i gang.

Det ER faktisk dumt at lade være!

Kontakt KOMPETENCE på tlf. 30 64 90 90 og hør mere om mulighederne