Elpical Claro

 

Intelligent, automatisk billedoptimering

Uanset om du udgiver aviser, magasiner, kataloger eller digitalt indhold, så har du sikkert et behov for at behandle store mængder af billeder hurtigt mens du stadig bevarer en bestemt stil og kvalitet. Det er netop til dette formål, at Elpical har udviklet sin topprofessionelle, serverbaserede billedoptimering- og workflowløsning. Claro kan spare dig for både penge, tid og stress.

Opnå ensartethed med Claro

Det virker måske ulogisk, men automatisk billedbehandling kræver faktisk en individuel tilgang. Når alt kommer til alt, så er den korrektion, som passer til ét billede, ikke nødvendigvis optimal for et andet billede. Claros individuelle billedanalyse undersøger hvert enkelt billede grundigt for forhold som skarphed, lyshed, kontrast, farvebalance og hudtoner bland meget andet. Denne dybdegående analyse er grundliggende for Elpicals teknologi til billedoptimering.Dette giver mulighed for med Claro at opnå ensartede resultater i høj kvalitet, selvom billederne kommer fra meget forskellige steder og er af varierende kvalitet.

Bevar kontrollen

Bevar kontrollen med alle arbejdsgange med Elpical Cloro Inspector til Photoshop. Inspector giver dig mulighed for at sende kritiske billeder til Adobe Photoshop så du kan sammenligne før og efter side om side og evt. foretage yderligere korrektioner.

Publiser til forskellige medier i én arbejdsgang

Der er ofte behov for at producere billeder til brug på forskellige medier som tryk, websider og mobile platforme. Disse medier stiller som oftest forskellige krav til billederne med det resultat, at man skal lave flere versioner af det samme billede optimeret til forskellige medier; højopløst CMYK til tryk, 72 PPI RGB til websider og forskellige størrelser til varierende mobile enheder. Med Claro er det enkelt automatisk at fremstille forskellige versioner i én arbejdsgang.

Kontakt KOMPETENCE på tlf. 30 64 90 90 og hør mere om mulighederne eller prøv Claro gratis i to uger ved at klikke her