pressSIGN

 

Aldrig har det været lettere at trykke efter internationale standarder som ISO 12647 eller G7

pressSIGN tester og kontrollerer trykprocessen for at sikre ensartede og konstante farver og giver samtidig en analyse af trykningen. Brugen af pressSign reducerer tiden til indkøringen dramatisk og forbedrer trykkvaliteten. Det gør det meget nemt at overholde internationale trykstandarder som ISO 12647.

pressSIGN bruger et spektrofotometer som scanner hele trykarket og giver trin-for-trin vejledning i at opnå præcise farver.

Alle pressSIGN målinger skrives til en database som giver hurtig adgang til alle tidligere jobs. Jobs kan vælges ud fra enhver kombination af kriterier såsom trykmaskine, trykker, dato, klokkeslet, oplagsstørrelse, indkøringstid, trykstandard og kunde. Kommentarer kan tilføjes ethvert job eller måling og herefter søges på i databasen. Hermed bliver det enkelt at se betydningen af enhver ændring i trykningen som f.eks. nye trykfarver eller ændrede indstillinger.

4 versioner af pressSIGN

pressSIGN  Standard viser operatøren hvordan densiteten skal justeres for at ramme de tilsigtede Lab-værdier og hvordan kompensationskurver til RIP’en skal justeres. Er også meget anvendelig i forbindelse med digital tryk og print.


pressSIGN Pro viser desuden trykkeren hvordan de individuelle farvekasser skal justeres på tværs af trykarket. Fuld analyse af tendenser gennem de indsamlede data giver mulighed for at sammenligne trykmaskiner, operatører, indkøringstider og meget andet. Mulighed for at samle data fra flere maskiner i én database. For den der ønsker, at hver eneste trykopgave overholder de ønskede standarder. 


pressSIGN -Global Print Management (GPM) for større virksomheder med flere trykkerier eller trykleverandører på forskellige lokationer. Giver mulighed for at centralisere alle opmålinger, så der kan opsættes fælles standarder og spotfarver. Sammenlign resultater fra forskellige leverandører, trykmaskiner, skift og mere. Internet Server har desuden samme faciliteter som pressSIGN Pro.

pressSIGN PrintBuyer er beregnet til tryksagskøberen, der har behov for at kunne opmåle trykarket og fastsætte trykstandarder baseret på tidligere opgaver, en bestemt ICC-profil eller en ISO eller FOGRA standard. Desuden mulighed for at specifisere og efterfølgende kontrollere Pantone eller egne spotfarver.

Kontakt KOMPETENCE på tlf. 30 64 90 90 og hør mere om mulighederne med pressSIGN eller læs mere om pressSIGN på

www.presssign.com