Connect

Sikker produktion og overførsel af PDF

Enfocus Connect kombinerer PDF-oprettelse og kvalitetskontrol med problemfri fillevering til professionelle grafikere.

ENFOCUS Connect hjælper kreative og producerende fagfolk med at generere top-kvalitet PDF-filer til tryk fra alle programmer og nemt levere det færdige job til en ekstern udbyder . Grafiske fagfolk kan være forvisset om , at deres PDF-dokumenter vil være ensartede, og resultatet er som forventet og i den højest mulige kvalitet. Som produktionssted har man sikkerhed for, at filer indsendt af kunder, der bruger Connect, er lavet med de korrekte indstillinger og kan produceres uden problemer.

Enfocus Connect fås i to udgaver : en for individuelle brugere , Connect YOU og en for virksomheder, der har brug for at samarbejde med mange interne og eksterne brugere,  Connect ALL . I begge udgaver bruges Connect-programmet til at definere og skabe Connectors . Connectors er applets som er meget enkle at bruge , som ligger på dine kunders desktops og indeholder alle nødvendige teknologier for optimal PDF skabelse, kvalitetskontrol og konsistens til PDF fremstilling både eksternt og internt .

Enfocus Connect er bygget ved hjælp af state -of -the-art teknologi. For PDF-oprettelse, har Connect Adobe Normalizer direkte indbygget – det er den samme motor, der bruges af Adobe Creative Suite eller Acrobat, markedets standard for PDF-oprettelse. For PDF korrektion og kontrol, anvender Connect Enfocus’ egen markedsførende Enfocus PitStop teknologi, der giver overlegen kvalitetskontrol for alle PDF'er behandlet af Connect.

Kontakt KOMPETENCE på tlf. 30 64 90 90 og hør mere om mulighederne med Enfocus Connect.