Pitstop

PitStop Pro

Din schweitzer-kniv til PDF preflight & redigering

Som professionel i den grafiske produktion ved du, at PDF-filer kan være besværlige at arbejde med. De bliver ikke genereret som forventet, de printer ikke som forventet og ofte er du nødt til at redigere i PDF’en på måder som Adobe Acrobat ikke understøtter.

PitStop Pro er en plug-in til Adobe Acrobat, der tilbyder løsningen på disse problemer. Herefter vil redigering af PDF-filer være en leg!

PitStop Server

Manuelle redigeringsværktøjer som PitStop Pro er utroligt effektive til at korrigere problemer med PDF-filer i sidste øjeblik og gøre dem egnede til produktion.

PitStop Server kan gøre noget tilsvarende men bare automatiseret ved hjælp af overvågede mapper, som gør det muligt at automatisere inspektion og korrektion af PDF-filer.

Det er nemt at forestille sig, hvordan forhåndskontrol kan automatiseres ved hjælp PitStop Server , men mulighederne er langt større .

  • Rette ofte forekommende problemer i PDF-filer
  • Justering af farverne i PDF-filer til en bestemt outputenhed
  • Tilføje stempler, vandmærker eller baggrundsskabeloner

PitStop Server er bygget på Enfocus preflight-motor til at kontrollere alle aspekter af dine PDF-filer og opdage manglende eller korrupte skrifttyper , forkerte farver, objekter uden beskæring og meget mere …

Det understøtter standarder som PDF/X, Ghent PDF Workgroup specifikationer og ​​profiler, der er oprettet af brugergrupper, forlag eller trykkerier.

Du kan generere en fuld preflight rapport, der viser alle problemer fundet i dine filer , PitStop Server understøtter de samme brugervenlige preflight-rapporter som PitStop Pro , men giver også mulighed for at generere omfattende XML rapporter.

Command – Line Interface

Når der er behov for yderligere integration, gør CLI ( command- line interface) inkluderet med PitStop Server det til en leg. En enkel metode giver mulighed for at integrere preflight og auto-korrektion med standardindstillinger, mens den avancerede tilstand tillader fuld tilpasning ved hjælp af en XML-drevet integration.

PitStop Server i større automatiserede workflow

PitStop Server passer perfekt ind i Enfocus Switch og kan lave preflight og auto-korrektion af PDF-filer i et automatiseret workflow.

Hent automatisk PDF-filer fra FTP-servere eller modtage dem via e- mail. Preflight dem og underret dine kunder automatisk om de problematiske filer. Kombiner PitStop Servers evner med andre centrale værktøjer til at skabe PDF-filer, lave farvestyring og trykfarveoptimering, billedoptimering, proofing, udskydning og meget mere.Kontakt KOMPETENCE på tlf. 30 64 90 90 og hør mere om mulighederne med Enfocus PitStop.