PrimeProof

PrimeProof er en uhyre stabil RIP-software, som kan drive en meget lang række af printere fra alle de største producenter. Uanset om du har behov for at lave certificerede digitale prøvetryk eller print til direkte produktion, så er PrimeProof et sikkert valg med høj stabilitet og enestående brugervenlighed kombineret med avancerede funktioner.

 

KOMPETENCE har mere en 15 års erfaring med denne RIP (der tidligere hed ProofMaster).

En præcis forudsigelse af, hvordan det færdige tryk vil komme til at se ud er afgørende for kundernes tillid til et trykkeri. Uventede resultater er både kostbare, tidskrævende og ødelæggende for kundernes tillid. PrimeProof tilbyder en komplet kvalitetskontrol og giver mulighed for at verificere og korrigere indkommende filer og levere præcise digitale prøvetryk.

PrimeProof er enkelt at installere og anvende og den leverer prøvetryk som aftalegrundlag i forhold til eksempelvis ISO12647-7 lige ud af kassen. Uanset om det handler om offset, dybtryk, avis eller flexotryk, så sikrer PrimeProofs Multi Channel Color Engine resultater, som er lige i øjet.

PrimeProof kombinerer stor fleksibilitet med enestående brugervenlighed lige ud af kassen. PrimeProof består af modulerne Calibrator, Editor, Layout og RIP. Det betyder at kalibrering og profilering er uafhængig af jobforberedelse og udskrivning. Det betyder også, at opgaver kan klargøres af flere brugere på egne arbejdsstationer mens selve RIP’ning og udskrivning kan foregå centralt.

 

Kontakt KOMPETENCE på tlf. 30 64 90 90 og hør mere om mulighederne eller anmod om en PrimeProof demoversion ved at klikke her